Redacție May 28, 2020

 

Transportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe canalul Bega, începând cu data de 30 mai. Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, vor circula în regim de transport public (de la staţia Sfânta Maria până la Uzina de Apă şi retur), iar sâmbăta şi duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor şi retur), în intervalul orar 11:00 – 21:00.

În ceea ce priveşte transportul public, graficele de circulaţie pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societăţii: www.stpt.ro.

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W.

Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi. Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanţa de minim 1,5 metri. Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători, începând cu data de 30 mai.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Cosmin BRADU

Citește și:  Centru nou de vaccinare împotriva COVID-19, la Gara de Nord din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*