Redacție November 27, 2019

 

Consiliul Local Timişoara a aprobat majorarea tarifului practicat de taxiuri până la nivelul de 5,07 lei pe kilometru, așadar în perioada următoare e de aşteptat ca timișorenii să plătească mai mult pentru acest serviciu.

La solicitarea organizaţiilor profesionale din domeniu, Consiliul Local Timişoara a votat şi aprobat majorarea tarifului maxim practicat pentru acest serviciu.

„Ca urmare a adreselor prin care camerele taximetriştilor şi celelalte asociaţii profesionale reprezentative au solicitat ajustarea tarifelor, ne-am adresat Direcţiei Regionale de Statistică Timiş în vederea comunicării indicelui pretului de consum şi ratei inflaţiei pentru perioada decembrie 2007 – septembrie 2019. Indicele preturilor de consum în perioada menţionată este de 149.65%. În urma consultării camerelor taximetriştilor şi celorlalte asociaţii profesionale reprezentative aşa cum rezultă din procesul verbal încheiat în data de 20.11.2019, rezultă sunt de acord cu tariful de 5,07 lei/km rezultat ca urmare a ajustării tarifului maximal de 3,39 lei/km cu indicele de inflatie de 149.65%”, se arată în hotărârea aprobată.

Citește și:  107 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Distribuția pe localități

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*