Redacție June 13, 2019
Cristian Moș

 

 

În urma incidentului de circulație în care a fost implicat ieri președintele filialei USR Traian Vuia, Dan Lupulescu, conducerea USR Timiş anunţă că o măsură disciplinară va fi luată după ce autoritățile vor soluționa cazul. Până atunci, preşedintele USR Traian Vuia s-a retras de la conducerea filialei.

 

Miercuri, președintele filialei USR Traian Vuia, a fost implicat într-un incident de circulație cu un echipaj de poliție din Făget. O parte a presei a susţinut că acesta a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.
Preşedintele USR Timiş, Cristian Moş,transmite că reprezentanţii partidului nu sunt în măsură să comenteze asupra a ce s-a întâmplat acolo mai mult decât o face Dan Lupulescu pe pagina personală de Facebook:

 

„În legătură cu faptele relatate astăzi de o publicație din Lugoj, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul-verbal de contravenţie ce a fost întocmit de către Poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica. Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege. Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard, vicepreședinte.”

 

Conducerea USR Timiș transmite că are încredere că autoritățile vor soluționa just cazul și că orice măsură disciplinară va fi luată ulterior în cadrul partidului.

Citește și:  Continuă combaterea tânțarilor, în Timișoara. Vezi aici programul lucrărilor

 

„Crezul nostru este că nimeni nu e mai presus de lege, iar orice membru încalcă acest principiu, chit că e membru simplu sau președinte, va suporta consecințele legale și morale ale faptei sale”, a spus Cristian Moș.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*