A.A.G. June 26, 2020

 

Oare se va termina cu liniștea în județul Timiș?

 

O persoană din județul Caraș-Severin care lucrează la o unitate de procesare a cărnii din județul Timiș a fost testată pozitiv. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Prefectura Caraș-Severin, scrie expressdebanat.ro.

 

„Pacientul se deplasa spre locul de muncă făcând naveta, împreună cu alte 16 persoane. În urma anchetei epidemiologice, efectuate de DSP Caraş-Severin, toate aceste persoane au fost puse în izolare la domiciliu, împreună cu familiile lor. A fost anunţată conducerea unităţii timişene unde lucrează pacientul, precum şi autorităţile sanitare din judeţul vecin, care la rândul lor au demarat o anchetă epidemiologică”, a transmis instituția cărășeană.

 

Având în minte cazurile de la abatoarele din Germania, nu este exclus ca situația să se deterioreze rapid în județul Timiș.
Informațiile care vor fi furnizate oficial mâine vor confirma dacă motivele de îngrijorare sunt sau nu întemeiate.

Atenționez pe această cale, la modul cel mai serios, autoritățile locale că NU voi accepta ca locuitorii din zonă să nu fie informați exact despre situație, cu detalii referitoare la agentul economic unde sunt semnalate cazurile și localitățile de domiciliu al posibilelor persoane testate pozitiv.

 

Citește și:  Magazinele se închid la ora 18.00, circulația va fi permisă doar până la ora 20.00. Noile restricții intră în vigoare începând de vineri

3 thoughts on “Posibil focar de COVID-19 la o fabrică de procesare a cărnii din județul Timiș

  1. La care fabrica de procesare a carnii? Deci in Germania se stie fiecare fabrica cu probleme, in Romania se ascunde numele acestora. Asta e transparenta guvernantilor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*