Nicoleta C. February 27, 2020

 

Institutul Național de Sănătate Publică a înființat o linie telefonică TELVERDE pentru a oferi cetățenilor informații despre coronavirus.

 

Cei care doresc să afle informații despre situațiile legate de coronavirus pot apela numărul 0800800358, iar numărul unic de urgență 112 trebuie folosit doar pentru situații de urgență. Linia TELVERDE este pentru informații despre noul virus.

 

Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

 

„Reiterăm faptul că linia telefonică TELVERDE este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență! În cazul în care sunt suspiciuni asupra unor persoane care ar fi contactat virusul, aceste situații trebuie anunțate la numărul unic de urgență 112.”, transmit reprezentații Grupului de Comunicare Strategică.

 

Până în acest moment, pe teritoriul României a fost confirmat un singur caz de infectare cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Citește și:  Nimeni nu intră și nu iese din Făget fără un motiv întemeiat, după ce au crescut din nou cazurile de COVID-19 în oraș - GALERIE FOTO ÎN EXCLUSIVITATE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*