Redacție March 27, 2021

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

 

Odată cu adoptarea noile restricții de deplasare în funcție de rata de infectare din fiecare localitate în parte, s-au schimbat și modelele de declarații și adeverințe pe care timișenii trebuie să le prezinte personalului autorităţilor abilitate.

 

Persoanele din cele cinci localități carantinate, adică municipiul Timișoara și comunele Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă, vor avea nevoie de două modele distincte de adeverințe angajator, respectiv declarații pe proprie răspundere, în funcție de intervalul orar al deplasărilor.

 

Așadar, noile modele necesare sunt:

 

 

 

 

 

 


 

Citește și:  De azi au intrat în vigoare amenzile de până la 10.000 de lei, pentru ocuparea ilegală a locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilităţi. Vezi anunțul Poliției Române

3 thoughts on “Modele noi de adeverințe și declarații pentru deplasarea motivată în Timiș

  1. sunt atât de obositoare declraţiile astea… de ce nu rămâne una şi gata, le tot schi bă!? sunt curios, dacă mă prinde cu una de săptămâna trecută, ce se întâmplă!?

    1. Din moment ce sunt valabile si scrise de mana, nu vad de ce ar fi problema cu un model vechi, la care eventual ii adaugi de mana motivul care lipseste in caz ca mergi sa te vaccinezi… 😉

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*