Redacție July 20, 2021

 

 

Începând de miercuri, 21 iulie,  se vor distribui pachetele cu produse de igienă în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2020-2021, program derulat în baza OUG nr. 84/2020.

 

Primăria Municipiului Timişoara prin Direcţia de Asistenţă Socială distribuie produse de igienă provenite  din stocurile de intervenţie comunitară, către beneficiarii finali în perioada 21 iulie- 03 septembrie 2021, în limita stocului disponibil.

 

Distribuirea produselor de igienă personală se va face din locația situată pe str. Lorena nr.35, în zilele de: luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00. 

 

Pot beneficia de aceste produse de igiena următoarele persoane:

 

a) ,,membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

b) membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”.

Toți beneficiarii care ridică pachetele de igiena trebuie să prezinte actul de identitate în original.

 

Pachetul de produse igenico-sanitare va conține următoarele :

 

Produs Cantitate
Periuță de dinți 5 buc.
Pastă de dinți 300 ml
Săpun lichid 500 ml
Șampon copii 800 ml
Șampon adulți 500 ml
Detergent de rufe 2700 gr

 

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categorii beneficiază de produse o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

Citește și:  „Eu n-am bani nici de Herculane”, a comentat o timișoreancă la clipul „la scăldat” postat de Nicolae Robu

În vederea limitări răspândirii virusului SARS-CoV-2 este necesară respectarea măsurilor de prevenție prevăzute de actele normative în vigoare.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*