Redacție June 23, 2021

 

Mansarda unui bloc de locuințe de pe strada Matei Basarab din Timișoara a luat foc miercuri, 23 iunie. Incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalația de climatizare, aflată în spațiul dintre plafon și acoperiș.

 

Incendiul s-a manifestat la un apartament de la mansardă și a afectat o suprafață de 10 metri pătrați, formată din materiale combustibile ale plafonului și instalației de climatizare. Pompierii au fost alertați în jurul orei 12:18, prin apel la 112.

 

„La fața locului au fost dislocate 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 26 de pompieri. De asemenea, la fața locului a intervenit o ambulanță SAJ, echipaje de poliție și jandarmi. […] A fost evacuat un număr de 29 persoane, dintre care 4 minori.
Nu au existat persoane care să prezinte afecțiuni medicale rezultate în urma incendiului. Proprietara imobilului a fost evaluată medical la fața locului, deoarece a suferit un atac de panică”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Timiș.

 

 

De asemenea, s-a acționat și cu două ventilatoare pentru evacuarea fumului și gazelor de la nivelul mansardei și etajului 4.

 

 

Citește și:  107 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Distribuția pe localități

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*