Redacție September 26, 2020

 

Două comune din Timiș, cunoscute în județ pentru anumite întâmplări care au avut loc acolo în ultimul timp, au ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor.

 

Dacă în trecut localitatea Secaș a fost cunoscută pentru ciobanul care a ajuns primar, iar localitatea Bara pentru că a fost încadrată din greşeală în scenariul roșu pentru deschiderea școlii cu toate că avea zero infectați, de data asta celebritatea celor două localităților vine cu iz de fraudă electorală, pentru care au fost deschise și două dosare penale.

 

Mai exact, numărul buletinelor de vot pentru localitățile respective a fost suplimentat după ce a fost înregistrat un număr de flotanți mai mare decât cel al alegătorilor de pe listele permanente.

În Secaș numărul celor care au cerut viză de flotant este la fel de mare ca numărul celor cu domiciliul stabil comună, în timp ce în Bara numărul flotanților este chiar mai mare decât cel al alegătorilor de pe listele permanente. Ba chiar, în satul Dobrești, din comuna Bara, s-a descoperit că la o singură adresă au reședința 80 de persoane.

Citește și:  Puncte de prim-ajutor activate în Timiș, în perioadele cu temperaturi caniculare

1 thought on “În două comune din Timiș numărul flotanților a ajuns mai mare decât cel al alegătorilor de pe listele permanente

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*