Redacție May 15, 2021

 

 Festivalul de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium” de la Dumbrăvița a ajuns la ediția a doua și caută filme românești.

 

Festivalul de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium” este singurul festival din România dedicat în întregime celor două genuri de film și se va desfășura în Dumbrăvița, în perioada 15-19 septembrie 2021.

Până acum s-au înscris la festival 137 filme din 38 de țări, la cele 4 categorii: film Science Fiction, Fantasy, Animație și Comedie/Parodie, ultimele două categorii fiind dedicate tot filmelor Science Fiction și Fantasy. Sunt acceptate în festival atât filme scurte cât și filme de lung metraj.

 

Din filmele înscrise, va avea loc un proces de selecție, în cele două categorii de filme din festival: filme din selecția oficială, care vor concura pentru unul din cele 8 premii în festival, prin decizia unui juriu condus de Dna Irina Margareta Nistor, și categoria Final Cut, care va prezenta filme în afară de concurs.

Festivalul invită creatorii români de film, care au produs un film în anul 2020 sau 2021, și care se încadrează în domeniile festivalului, să îl înscrie, folosind platforma Film Free Way, la adresa  filmfreeway.com/TGIFF.

 

 

Mai multe informații despre festival se găsesc și pe  festival.galactic.one.

 

 


 

Citește și:  Actorul Andrei Chifu nominalizat pentru premiul UNITER, la secțiunea Debut

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*