Nicoleta C. June 20, 2022

 

Muzică, distracție, dans, soare și multe momente magice promite cea de-a 6-a ediție a celui mai tare festival din vestul țării – AOA2022. În mijloc de vară, arădenii și nu numai, vor avea parte de trei zile de distracție, cu muzică hip-hop, techno, rock, trap, dnb, cu nu mai puțin de trei scene poziționate pe aeroportul Arad. La mainstage vor urca artiști renumiți precum Smiley, Spike, B.U.G Mafia, Cargo, Șatra Benz, Gojira&Planet H și Pascal Junior.

 

Organizatorii au anunțat că festivalul își va deschide porțile în perioada 8-10 iulie, alături de un line-up care va face toți participanții să danseze până la răsărit, vor fi prezente food truck-uri cu mâncare din belșug, baruri cu băuturi răcoritoare, locuri de relaxare, camping și multă muzică live.

Printre alte numele mari care vor urca la mainstage se numără Dirty Nano, Dj Shiver, Mike Kross, Paul Damixie, Tajamo și cunoscutul rapper arădean, pe numele lui de scenă – Zeze.

La ABC stage se vor ocupa de atmosferă: CEZAR, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, HERCK, TIMIRASH, SOMESAN, SANDRU, Senpai Stuff.

Nu în ultimul rând, cu multă energie vor dansa la scena DNB pe ritmurile de la: CIPS, DALLA, DELOWBASS, DUMBO, ICHIM, LUNA, MCx Woodie, MEMPHYS, PAO, RUTLEX, SOULDRIP.

 

Camping:

Cei care participă pot opta pentru zona de camping, special amenajată în zona festivalului
Zona de food court & bar
Zonă de relaxare, umbrele, locuri de stat, muzică etc.

 

Beneficiile zonei de camping:

Dușuri
Toalete
Serviciu de pază
Apă curentă
Spații de încărcare electricitate
Posibilitatea închirierii cortului de organizator
Organizatorii asigură suport tehnic: o echipă de voluntari care te va ajuta să-ți montezi cortul

 

Cort VIP:

Loc de parcare pe aleea aeroportului
Accesul se va face diferit, printr-o poartă separată
Zonă de alimentare card sau cumparare token dedicată celor cu astfel de bilete
Bar propriu la zona aleasă
Toalete în zona respectivă

 

Detalii se găsesc și la adresa https://www.openairfestival.ro/, pe Facebook https://www.facebook.com/aradopenair/ și Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*