Redacție May 30, 2019

 

Muzeul Național al Banatului invită sâmbătă și duminică copiii, dar și pe părinții lor, să viziteze împreună gratuit expozițiile pe care le găzduiește muzeul în această perioadă.

 

Colecțiile Patrimonium 2018, Cliobox, Marea Unire Reflectată în colecțiile Cabinetului de Stampe al Academiei Române din București, Out of Time și expoziția Muzeul Popa’s sunt doar câteva dintre atracțiile care așteaptă vizitatorii pe parcursul celor două zile.

 

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este ziua lor. De Ziua Internațională a Copilului, toți copiii și părinții vor putea vizita gratuit Muzeul Național al Banatului (MNAB).

Îi așteptăm pe copii sâmbătă și duminică, împreună cu părinții, să viziteze colecțiile Patrimonium 2018, Cliobox, Marea Unire Reflectată în colecțiile Cabinetului de Stampe al Academiei Române din București, Out of Time, expoziția “Muzeul Popa’s” – unde artiști vor realiza pe loc portretele copiilor. Nu în ultimul rând, pregătim pentru cei mici și un Fashion Photo Corner.

Dragi copii, fiți gata să ne scrieți ce v-a plăcut cel mai mult în Cartea de onoare, pe Facebook sau Instagram, dar și ce v-ați dori să vedeți anul acesta la MNAB.
Expozițiile temporare sunt deschise în intervalul 10.00 – 18.00 iar intrarea se face prin str. Martin Luther, nr. 4 (Bastion Maria Theresia – Mansarda B1, Mansarda B2)”
, transmit reprezentanții Muzeului Național al Banatului.

 

După vizitarea expozițiilor, copiii sunt invitați să scrie în Cartea de onoare, pe Facebook sau Instagram ce le-a plăcut cel mai mult, dar și ce și-ar dori să mai vadă anul acesta la Muzeul Național al Banatului.
foto: MNAB


Scriem pentru timișoreni. Află cine suntem!

Citește și:  Reluarea activităţii Secţiei de radioterapie a Spitalului Municipal din Timişoara încă aşteaptă avizul CNCAN

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*