Redacție June 20, 2019

 

S-a adeverit vestea proastă pentru șoferii timișoreni care locuiesc sau care au treabă în Calea Martirilor. A fost interzisă complet parcarea mașinilor pe timpul zilei, pe toată artera principală, inclusiv pe porțiunea cuprinsă între Rebreanu și Prezan.

 

Părerea timișorenilor față de noua măsură luată de către primărie este împărțită. Mulți sunt de părere că în felul acesta, prin interziceri și amenzi, este mascată incapabilitatea autorităților locale de a gestiona creșterea urbană, dar există și voci care aprobă această acțiune a primăriei.

Dacă riveranii acuză că, de fapt, trebuie să sufere ei pentru eliberarea drumului pentru cei care locuiesc în Giroc, deși aceștia din urmă nu plătesc taxe în Timișoara, ceilalți timișoreni sunt mulțumiți de măsura luată pentru fluidizarea traficului în zonă, dar și pentru eliberarea trotuarelor.

Și de o parte și de alta, dreptatea este împărțită, dar în final, trebuie să recunoastem că după interzicerea parcării pe Calea Martirilor, strada respectivă arată cum nu am mai văzut-o până acum.

 

foto: Facebook

Citește și:  Peste 170.000 de certificate digitale COVID, eliberate în patru ore de la lansare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*