Redacție June 16, 2019

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip cod portocaliu de ploi torențiale, vijelie și grindină. Atenționarea este valabilă pentru județul Timiș, dar și județele Caraș-Severin și Arad.

 

Chiar în aceste moment o furtună se apropie de Timișoara. ISU Timiș a emis Cod Roșu și a fost activată grupa operativă, dar și transmiterea unei avertizări către populație, prin sistemul RO-Alert. Din informațiile trimise de pompieri, se așteaptă apariția unor situații de urgență în zona Făget, acolo fiind crescută capacitatea operațională.

 

„În contextul emiterii avertizării cod roșu, la nivelul inspectoratului pentru situații de urgență Timiș au fost dispuse măsuri de activare a grupei operative, transmiterea mesajului de avertizare a populației prin ro- alert creșterea capacității operaționale a subunității de raion – stația de pompieri Făget pentru gestionarea eventualelor situații de urgență. Momentan, nu sau înregistrat probleme deosebite”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

 

Citește și:  Se împlinesc 70 de ani de când a avut loc Deportarea în Bărăgan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*