Redacție March 23, 2022

 

  • Sete de carte 2022 începe la ora 14:30, la Librarul cu Papion, unde pe elevii din ciclul primar îi așteaptă cartea „Gaston Tomberon, eroul din Aheron”, de Victoria Pătrașcu.

Evenimentul va avea loc pe Splaiul Peneș Curcanul nr. 3-5 (clădirea Faber building.a.community).

Compania Aquatim, în parteneriat cu Fundația Aquatim, Apele Române Banat și trei librării binecunoscute și îndrăgite de timișoreni (Cărturești, La Două Bufnițe și Librarul cu Papion), reia campania de educație informală Sete de carte.
Organizatorii urmăresc încurajarea lecturii și a unui comportament responsabil față de mediu în rândul publicului tânăr. Elevi și cadre didactice, copii și părinți sunt invitați într-o călătorie în lumea fascinantă a cărților, care începe în martie, de Ziua Mondială a Apei, și se încheie în noiembrie, de Ziua Internațională a Toaletei.
Campania cuprinde ateliere de lectură în Cărturești, La Două Bufnițe și Librarul cu Papion, și concursuri cu premii – nouă vouchere, a câte 100 de lei fiecare, pentru achiziționarea de cărți din librăriile partenere.

 

 

  • Opera Naţională Română din Timişoara (ONRT) prezintă, de la ora 19:00, opereta în trei acte „Liliacul” de Johann Strauss, libretul: Karl Haffner şi Richard Genée, conducerea muzicală: Friedrich Pfeiffer (invitat), regia artistică, decorurile şi costumele: Mario de Carlo, maestru de cor: Laura Mare, coregrafia: Carmen Cojocaru.

Spectacol extraordinar cu participarea lui Pavel Bartoș.

 

 

  • Meciul din etapa a 20-a a Ligii Naţionale de handbal masculin: SCM Politehnica Timişoara – CSA Steaua Bucureşti.

De la ora 18:00, la Sala „Constantin Jude”.

 

Citește și:  Azi în Timișoara, 15 aprilie 2022

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*