Redacție June 27, 2021

 

Un grav accident rutier s-a produs, duminică, în jurul orei 11:00, pe autostrada A1, la kilometrul 512, pe sensul Timișoara – Arad, în dreptul localității Orțișoara. O femeie a fost declarată decedată.

 

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD.

 

video

 

„La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoașterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme implicate în coliziune. O persoană de sex feminin este încarcerată și decedată, din păcate, prezentând leziuni incompatibile cu viața. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Din celelalte două persoane în viață, una are nevoie de îngrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la fața locului. Traficul este blocat pe sensul de mers către Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Timiș.

Citește și:  Componența Consiliului Local Timișoara, în urma alegerilor de duminică

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*