Se va lucra la marcaje pe strada Ioan Budai-Deleanu


Un răspuns la “Se va lucra la marcaje pe strada Ioan Budai-Deleanu

 1. Este o bataie de joc care vizeaza locuitorii din aceasta parte a orasului.
  Se continua operatiunea de lichidare a firmelor mici de pe strazile Budai Deleanu si Banatul. Va aduceti aminte cum s-a facut si pe Iuliu Maniu (fosta Resitei) care avea o intreaga salba de magazine cu diverse profiluri?? Au facut lucrari timp de 2 ani si apoi au pus parcarea pe mijlocul drumului, cu acces in ea numai pe la capete. Urbanism adevarat! Oare cine a fost mintea luminata care a proiectat asa ceva?
  Pe Budai Deleanu au gasit o varianta mai rapida, au facut din sosea cu 4 benzi o sosea cu doua benzi, marginite de piste de biciclete, astfel incat sa nu se mai poata parca pe margine. Deci aprovizionare nu, clienti care vin cu masinile nu, firme de curierat care sa aduca pachete nu, locatari care sa-si parcheze masinile cand vin acasa nu. Daca se parcheaza pe pista de biciclete , politistii comunitari sunt prezenti ca sa aduca venituri la bugetul primariei, ca sa isi justifice activitatea si existenta.
  “Puzderia” de biciclisti pe care ii poti numara pe degete intr-o zi, vor avea cate un culoar de 1,5 metri pe fiecare parte a strazii probabil luand in calcul ca exista si biciclisti grasi si grasuti.
  Au fost refacute si trotuarele care sunt destul de late si solutia ar fi fost sa le largeasca mai tare astfel incat sa incapa si o pista de biciclete.
  Orasul este super aglomerat, si municipalitatea in loc sa faca lucrari asfel incat sa fluidizeze traficul il congestioneaza voit, micsorand numarul de benzi de circulatie pentru vehicule si construind tot felul de scuaruri , limitatoare de viteza si semafoare prin giratorii. Astea bineinteles, pe bani grei, platiti tot de noi.
  Toti cei care vin si pleaca din Freidorf, Utvin, Sanmihai si zona inustriala vor avea de stat la coada de doua ori mai mult ca pana acum, fiind doar o singura banda pe sens. Poate au luat model de la Dumbravita. Sau poate gresesc eu , pentru ca si-ar dori sa devina biciclisti ….
  Nu ne-a intrebat nimeni daca dorim aceasta modificare, nu ni s-a spus unde vor fi relocate locurile de parcare desfiintate. Principiul este “Cainii latra, caravana trece”. Ca si acest anunt bagat ca pumnul in gura. Nu parcati masinile trei zile ca vopsim, vedem noi ce iese si daca latra cineva.
  Dar important este ca ne batem cu pumnul in piept ca ne aliniem la Uniunea Europeana, ca facem piste de biciclete, fara sa punem in balanta ce castigam si ce pierdem. Va iubesc dragi timisoreni, de asta mi-am spus oful aici, ca poate s-o mai ridica cineva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *