Redacție July 24, 2020

 

Începând de sâmbătă, 25 iulie, se reia tranportul cu vaporașele pe canalul Bega, la Timișoara. Acesta a fost întrerupt în data de 13 iulie din cauza lucrărilor care au avut loc la nodul hidrotehnic Sânmihaiu Român.

 

„Tranportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe Canalul Bega, începând cu data de 25 iulie. Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, vor cicula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 – 21:00. În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi. Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri. Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători.”, au transmis reprezentanții STPT.

 

Citește și:  O nouă tranșă de vaccin Pfizer sosește în Timiș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*