Redacție June 14, 2021

 

 

Procurorii DNA au mers, luni, la Primăria Timişoara, pentru a face cercetări într-un dosar de luare de mită. Vizat ar fi un fost şef de Direcţie din cadrul instituţiei.

 

Procurorii au mers luni la Primăria Timişoara pentru a discuta cu conducerea instituţiei şi pentru a solicita mai multe documente într-un dosar pe care îl au în cercetare.

Potrivit unor surse din administraţie, procurorii îl au în vizor pe Florin Răvăşilă, fost director al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse I Est, cel căruia fostul primar, Nicolae Robu, i-a retras dreptul de semnătură cu puţin timp înainte de încheierea mandatului. Aceasta după ce procurorii DNA au deschis un dosar in rem în legătură cu o presupusă luare de mită, dată de o firmă de pompe funebre, scrie news.ro.

De reamintit că în urmă cu cîteva luni Florin Răvăşilă s-a transferat de la Primăria Timişoara la Poliţia Locală Timişoara.

 

Citește și:  Peste 175.000 de persoane au trecut prin vămile din România, de Revelion. Traficul a crescut cu 20% faţă de anul trecut

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*