Nicoleta C. August 9, 2020

 

Este povestea impresionantă a unui tânăr român, pasionat de ciclism, care după ce a izbugnit pandemia și-a luat cea mai bună prietenă, o cățelușă, și s-a întors acasă din Spania pe bicicletă.

 

Bărbatul de 33 de ani a pornit din Barcelona și a parcurs 2.500 de kilometri pe un triciclu până la Bistriţa Bârgăului, localitatea unde a crescut.

Temerarul Nick Găvan se afla în Barcelona, unde avea un job în turism, la începutul pandemiei. Pierderea locului de muncă, dar și dorul de casă l-au făcut să pornească spre România. Anularea cursele aeriene între cele două țări l-a determinat pe Nick să se gândească la alte variante de transport. Acesta și-a luat bicicleta, pe care o achiziționase la un preț ridicat înainte, și a pornit la drum, împreună cu cățelușa lui, străbătând împreună Europa.

 

Nick și-a documentat aventura curajoasă pe pagina sa de Facebook, fiind urmărit de foarte mulți prieteni, astfel că atunci cand a ajuns la destinație a devenit o mică vedetă în media și în online, povestea sa făcând înconjurul României.

 

Citește și:  Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi chemat, Ocrotitorul României

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*