Nicoleta C. June 21, 2022

 

Reprezentanții MedLife au anunțat semnarea achiziției a 80% din acțiunile Medici’s, cel mai mare operator medical local din Timişoara. MedLife îşi propune prin această preluare să transforme Timișoara în cel mai puternic centru regional de sănătate.

 

Achiziţia derulată de MedLife presupune preluarea celor patru clinici Medici’s, a laboratorului Laborix şi a Medici’s Hospital. În acest moment, această tranzacţie este supusă aprobării Consiliului Concurenţei.

Potrivit reprezentanţilor MedLife, după finalizarea achiziţiei, echipa actuală de management îşi va păstra integral atribuţiile.

 

„În materie de expansiune şi de furnizare a serviciilor medicale de top, planurile Medici’s au ajuns pe acelaşi teren fertil cu cele ale MedLife. A existat de la început o congruenţă a liniilor noastre de business, a viziunii de extindere şi transformare a zonei de vest. Există un potenţial semnificativ în zonă şi prin parteneriatul cu MedLife vom deveni o poartă de acces pentru milioane de oameni care îşi doresc servicii medicale complexe şi calitative”, a declarat Adrian Bădescu, fondatorul şi CEO-ul Medici’s, citat de news.ro.

 

După finalizarea tranzacţiei, MedLife va deţine în Timişoara cinci clinici, două laboratoare, un spital multidisciplinar de mari dimensiuni şi un laborator de celule stem.

Citește și:  Tânăr băut „s-a răzbunat” pe o mașină parcată în zona Stadion, a fost dus de polițiștii locali la spitalul de psihiatrie

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*