Redacție November 10, 2019

 

Un număr total de 78.161 de oameni s-au prezentat la vot până la ora 14:00 în Municipiul Timișoara, prezența la vot pe oraș fiind de 28.38% până la această oră. În județul Timiș prezența la vot a fost de 25,22% până la ora 14:00.

 

Nu au fost înregistrate incidente majore până acum în județ. De la deschiderea secțiilor și până la orele prânzului, reprezentanții BEJ au înregistrat o defecțiune electrică, care nu a perturbat însă desfășurarea procesului de vot. De asemenea, a fost înregistrată o cerere de suplimentare a buletinelor de vot la o secție din Timișoara.

 

Cei aflați în ziua scrutinului în localitatea de domiciliu pot afla la ce secție de votare sunt arondați accesând Registrul Electoral.

 

Vă reamintim că în județul Timiș sunt 599 secții de votare. Numărul alegătorilor din Timiș înscriși pe listele permanente este 624.774. Pe data de 10 noiembrie 2019 pot vota cetățenii români care au vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv.

 

 

În Diaspora, numărul total al votanţilor a trecut duminică de 400.000, fiind cea mai mare participare a românilor din străinătate la un scrutin electoral. Această cifră include românii care au votat la secţiile de vot, dar şi pe cei 25.189 care au votat prin corespondenţă.

Citește și:  Dominic Fritz schimbă conducerea Serviciului Public Creșe

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*