Nicoleta C. April 21, 2020

 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a instituit obligativitatea purtării de măști de protecție și mânuși în Timișoara. Acestea trebuie purtate în mijloacele de transport public și în spațiile publice cu relații cu publicul.

 

„Începând cu data de 22 aprilie pe teritoriul administrativ al Municipiului Timișoara, se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască și mânuși pe mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice și private în care se desfășoară relații cu publicul”, se arată în hotărârea Comitetului.

 

UPDATE:

Conform primarului Nicolae Robu, pe post de mască poate fi folosită și o eșarfă.

 

 

 

„INFORMAȚIE DE INTERES!

Atentie:
(1) Pe post de masca, pot fi folosite si esarfe, asa cum au indicat specialistii de la nivel national! Ideea este sa existe un filtru intre atmosfera si accesele aparatului respirator (nasul si gura)
(2) Vor exista 3 zile de gratie, 22, 23, 24.”, a precizat Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.

 

 Citește și:  9.685 cazuri noi de COVID-19 la nivel național, în ultimele 24 de ore, dintre care 442 în Timiș. Vezi de unde sunt infectații

3 thoughts on “Masca și mânușile devin obligatorii la Timișoara, începând de miercuri

  1. a-ti inebunit ci toții la cap ??? pe bune ??? amendă…masca/mănuși….. stai izolat în casă… baaaaaa… ce urmează? cat de proști puteti fiii ???

    1. A-ti batea fiii pentru ca sunt analfabeti si agramati , asta e solutia oilor revoltate pentru ca ciobanul ii fereste de lup!

  2. Dacă o să avem de unde cumpără mănuși , pentru k daca mască se poate improviza , mănuși nu ai cum

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*