Nicoleta C. March 30, 2020

 

Teatrul Național din Timișoara dă publicului o nouă „Întâlnire la voi acasă” cu un ”spectacol magic” marca Florin Piersic jr., după cum declara Dave  Williams, autorul piesei după premiera de la care se împlinesc curând trei ani.

Într-adevăr, forță și șarm, mască și sinceritate, duioșie și brutalitate – sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din spectacolul FRAȚI un spectacol de neratat. 

Frați este o savuroasă comedie cu accente „noir” despre aventurile complicate și relațiile și mai complicate ale fraților Conley. Lui Florin Piersic jr. i se alătură actorii Matei Chioariu, Călin Stanciu jr. și Marko Adžić. Regia artistică îi aparține lui Florin Piersic jr; scenografia Tudor Prodan, sound design Sebastian Hamburger.

Spectacolul este disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara de duminică seara de la ora 20,00, când a fost difuzat în premieră online, până pe 1 mai 2020. 

Reamintim iubitorilor de teatru că spectacolul (ca și celelalte difuzate până acum) va rămâne disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara până pe 1 mai 2020. De asemenea, acesta poate fi accesat de pe site-ul  Teatrului Național, www.tntimisoara.com , sau de pe conturile noastre de Facebook, Instagram și Twittter. 

 

 

Citește și:  Premieră la Teatrul Național Timișoara: Prin oglindă, un spectacol despre Nina Cassian

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*