– Nu este un zvon lansat de chinezi, de hackerii ruși sau de Dan Bitman.
Niște judecători din Lisabona au hotărât, pe baza unor studii științifice, că 97% din testele RT-PCR dau rezultate fals pozitive.
De cealaltă parte, niște oameni care spun că sunt oameni de știință spun că judecătorii nu au dreptate și că în peste 95% din cazuri testele RT-PCR detectează Covidul.
De fapt, ținând cont de datele celor două părți tragem concluzia că și unii și alții au dreptate, afirmațiile lor nu se contrazic pentru că de fapt fiecare din ei spune altceva.
Testele RT-PCR detectează Covidul în peste 95% din cazuri, când acesta există în corpul persoanei testate, așa cum spun oamenii ăia de știință. Și detectează Covidul în 97%, chiar dacă acesta nu există în organismul persoanelor testate. Lucrurile astea de fapt erau știute de mult.
De fapt știrea zilei de astăzi ar trebui să se numească “Căcatul a ajuns la palele ventilatorului și să vezi ce distracție va urma”.
– Cazul părintelui Ghelasie este primul caz în care medicii sunt anchetați pentru malpraxis în legătură cu un caz fals-Covid, dar la un moment dat vor urma mii, zeci de mii de cazuri.
– La noi, chiar și aici în Timișoara, în secțiile ATI mortalitatea ajunge la 90%. Din curiozitate am căutat să văd cum e în alte părți și la primul link am aflat că în China mortalitatea în secțiile ATI în condiții de Covid este de 37.7%. În alte părți se vorbește despre 20%. O diferență cam mare pe care nu știu cum o vor explica medicii din secțiile ATI românești.
– Niște profesori au avut o reacție cât se poate de normală referitoare la vaccinarea anticovid. Nu este vorba despre o atitudine antivaccinare, în fond suntem o întreagă generație de persoane care am fost educați pentru a avea încredere în cuceririle științei, inclusiv în vaccinare, ci e vorba despre reacția împotriva unei afaceri de genul “a lor pute dar a noastră miroase”. Și oamenii au învățat din propria experiență cum e cu medicamentele astea de la anumite firme cu ștaif, te vaccinezi pentru gripă și te trezești că nu mai poți să o culci la loc.
– Dacă ar fi să aleg doi miniștri din Guvernul Orban aș alege-o pe doamna de la Ministerul Muncii și pe domnul Velea.
Pe doamna de la muncă pentru că a reușit să-I mai bage în priză pe cei de la casele de pensii și de la camerele de muncă, și totodată pentru că a reușit practic instantaneu să facă în așa fel încât să se treacă la munca online, ceea ce nu e chiar ușor.
Pe domnul Velea l-aș alege pentru chestia asta cu animalele. Adevărul este că suntem un popor destul de crud, șoselele sunt pline de câini, pisici, păsări sau alte animale moarte, copii chinuie animale, adulții chinuie animale, și e un lucru cât se poate de bun că oamenii ăștia sunt în sfârșit pedepsiți. Pentru că așa începe, au dovedit-o studii serioase, toți marii ucigași de oameni au început cu animale.
– Se întâmplă a doua oară în ultimele două săptămâni, o femeie a fost declarată moartă de un polițist și “a înviat” când a fost așezată în sicriu. Prima oară a fost un medic, acum un polițist. Trag concluzia că este posibil ca și în cazul medicilor, când doresc să înșurubeze un bec, să fie nevoie de 5 persoane, unul care ține becul și încă 4 care învârt masa. Mă întreb câte persoane declarate decedate au înviat mai târziu, după ce au fost îngropați..
Cred că ar fi timpul ca cel puțin în cazul angajaților la stat, în funcții care necesită luarea unor decizii, ar trebui ca prima probă de examen să fie un test de inteligență, de exemplu unul simplu și rapid ca acesta, dar mai sunt și nenumătate altele. Nu e ceva discriminatoriu, oricine ar trebui să înțeleagă că dacă obține un scor mai mic de 80 înseamnă că e un retardat care pur și simplu nu percepe corect realitatea înconjurătoare și este pentru binele tuturor, atât al său cât și al celor din jur, să-și câștige existența în alt mod.
Hotărârea Curții de Apel din Lisabona, din 11 noiembrie, care demonstrează că testele PCR sunt neconcludente și că este ilegală carantinarea oamenilor pe baza unui astfel de test a făcut furori în lumea justiției la […]
Răsturnare de situație după trecerea la cele veșnice a părintelui Ghelasie, unul dintre ultimii ucenici ai Sfântului Părinte Arsenie Boca. Inițial, cauza morții a fost declarată Covid-19, însă ultimul test al starețului Ghelasie Țepeș a […]
O postare pe grupul profesorilor din România în care personalul din învăţământ este anunţat că are prioritate la vaccinare a strâns comentarii extrem dure. Cel mai mulţi dintre dascăli au spus că nu au încredere în vaccine şi cedează locul lor „guvernanţilor şi parlamentarilor”.
În lupta cu coronavirusul scapă cine poate, mai ales dacă pacienţii ajung să fie internaţi la ATI. Este şi povestea primilor doi pacienţi români care au fost transportaţi de la Sibiu în Germania pentru a fi trataţi. Unul dintre ei este un român stabilit în Germania, iar cel de-al doilea este un om de afaceri din Sibiu. Starea de sănătate a celui de-al doilea pacient a devenit extrem de gravă, aşa că avea nevoie de tratament prin oxigenarea cu membrană extracorporală sau ECMO.
Curs BNR valabil astăzi 23.11.2020
Idee revoluţionară sau eşec lamentabil? Ce şanse are în România săptămâna de lucru de patru zile
Politicieni europeni de stânga şi reprezentanţi ai centralelor sindicale susţin că ar trebui adoptată săptămâna de muncă de patru zile, ca modalitate de a ajuta economiile să se recupereze în urma pandemiei. Piaţa muncii deja a făcut un prim pas către schimbarea tiparului de muncă, prin implementarea telemuncii. Ce şanse are România de a se înscrie în trendul european al economiilor moderne?
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunţă că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, după ce un căţel a fost incendiat în judeţul Buzău de trei adolescenţi. Sursa foto: Marcel Vela/Facebook „Câinele care a fost incendiat la Buzău a fost salvat, iar acum este pe mâini bune.
China va lansa o sondă lunară, urmărind prima recoltare de roci lunare din anii 1970
Statele Unite s-au retras din tratatul „Cer deschis”, care a consolidat securitatea europeană
SUA au ieșit oficial duminică din tratatul „Cer deschis”, la aproximativ șase luni după ce președintele în exercițiu Donald Trump a anunțat această deczie, potrivit Departamentului de Stat al SUA, citat de CNN.
Fostul fotbalist și conducător de club Marcel Pușcaș povestește, în recentul său volum de memorii, cum a răzbit în afaceri de top în anii ’90 și cum a refuzat ca grupul său de firme să devină o interfață a Guvernului pentru businessuri scandaloase. Pușcaș și asociații săi erau patronii celebrului Casino Victoria, acolo unde își făceau veacul toate VIP-urile din lumea mondenă și fotbalistică.
”Acţiunea Îmbogăţirea” s-a derulat fără oprelişti printre foştii securişti, reciclaţi în serviciile secrete. Eliberaţi, ca toţi românii, de stavila pusă de Legea 18 a ”ilicitului”, ei şi-au dat frîu liber ”pasiunii” pentru artă. Printre ofiţerii superiori din SRI şi mai ales SIE îi găsim astăzi pe cei mai prodigioşi colecţionari din România.
Orice politician care a furat vrea să-și vadă chipul pictat pe biserică
România a devenit fără să ne dăm seama un stat religios și nu unul laic. Religia ortodoxă s-a infiltrat în educație, în sănătate, în toate instituțiile publice, a acaparat o bună bucată din bugetul țării și se bucură de facilitați fiscale nemaipomenite.
O femeie de 76 de ani din satul Beznea, Bihor, a ajuns la spital vineri, 20 noiembrie, în stare avansată de hipotermie, după ce poliţistul care a găsit-o căzută în casă joi a stabilit că a decedat şi a plecat, lăsând-o să zacă în locuinţa neîncălzită. Când rudele chemate din Alba au început pregătirile de înmormântare, bătrâna s-a trezit! Acum e internată la secția ATI de la Spitalul Județean Bihor, unde a ajuns cu ambulanța chemată de urgență. Poliția a deschis un dosar penal pentru „neglijență în serviciu”. Povestea aproape neverosimilă a fost relatată de Bihoreanul.
19 noiembrie, satul Beznea, comuna Bratca, județul Bihor. O femeie este dată dispărută de vecini, la postul de poliție. Oamenii n-o mai văzuseră de luni pe bătrână umblând prin gospodărie. Și era o femeie activă.
De la postul comunal, un agent este trimis să verifice situația la adresă. Omul legii intră în casa femeii, găsind-o căzută înăuntru. Din cauză că bătrâna era cunoscută cu probleme medicale, poliţistul îi verifică pulsul, după care „decretează” că femeia a murit. Îi sună rudele şi pe medicul de familie, să vină să întocmească certificatul de deces.
Polițistul a lăsat femeia în frig, medicul de familie n-a mai ajuns, rudele au vrut s-o așeze în sicriu