Nicoleta C. June 30, 2020

 

O femeie însărcinată din Florida, SUA, se grăbea spre centrul medical în care urma să nască, dar travaliul a prins-o pe drum și a născut la câțiva pași de unitatea medicală, chiar în parcare. Imaginile cu nașterea rapidă au fost surprinse de camerele de supraveghere.

 

Susan Anderson a spus că a simțit că bebelușul se grăbește să vină pe lume, imediat ce a coborât din mașină. Norocul ei a fost că moașa de la spital a văzut-o și a ieșit în grabă să o ajute. Doi ofițeri de poliție s-au apropiat îngrijorați de femeia care tocmai naștea sub privirile lor, însă moașa i-a liniștit spunând că totul este în regulă. Soțul lui Susan a asistat și el la nașterea foarte rapidă, care i-a luat prin surprindere.

 

 

 

„Mama și bebelușul se simt uimitor de bine și cu toții putem râde de cât de grozavă a fost această naștere. Mai ales că polițiștii păreau destul de șocați. Ce experiență multitasking – să prinzi un bebeluș și să îi anunți în același timp că suntem cu toții bine! Una dintre cele mai interesante nașteri ale anului 2020.”, au scris reprezentanții spitalului pe pagina lor de pe o rețea de socializare. 

Citește și:  Informații utile pentru timișoreni, 20 aprilie 2022

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*